Design Rumah Terkini

Wednesday, January 16, 2019

Rumah Banglo Kampung Moden

Adakah anda dalam proses nak bina rumah idaman anda terutamanya di kawasan kampung atau di luar bandar. Saya tak pernah terfikir pun macam ...

Sunday, January 13, 2019

Jubin Lantai Dapur

Plan asal aku tak nak pecahkan pun dinding. Konon nak buat lubang kat tingkap tu pastu buat dapur basah. 6 Perkara Utama Ya...

Rumah Banglo Terbesar Di Malaysia

Adakah anda dalam proses nak bina rumah idaman anda terutamanya di kawasan kampung atau di luar bandar. Sekarang ini saya berada di batu ga...

Plan Rumah 2 Tingkat 5 Bilik

Itu pun belum lagi campur dengan kos guaman dan stamping. Dapatkan idea dan konsep rumah banglo idaman anda dalam masa 48jam secara online....

Thursday, January 10, 2019

Cara Nak Hias Bilik Tidur Sempit

10 perkara wajib tahu ketika memilih tadika terbaik untuk anak kita belajar. Ok bagaimana pula keadaannya jika bilik bilik di rumah kita it...

Tuesday, January 8, 2019

Contoh Jubin Lantai Dapur

Entri tentang perbezaan antara interior designer dan interior decorator ni memang dah lama aku nak tulis. Khidmat renovation bina rumah uba...

Monday, January 7, 2019

Pelan Rumah Banglo Terkini

Saya ada sekit persoalan kepada saudara mengenai cara mengira kuantiti sesuatu barang yang. Luas tanah 67x72 luas binaan 37x51 1690 sqft. ...